Du, hei! Jeg er en 13 år gammel jente fra Moss som lever livet. Jeg liker å være med venner og familie. Jeg kommer til å blogge om min hverdag når du leser bloggen min. Elsker fotball, nesten all slags sport egentlig, hihi<3Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Anbefaling

Hahah, dere har ikke sett meg på lenge, men jeg er lei blogging... Men jeg hadde jo sånn anbefaling greie så må anbefale noen blogger jeg liker, hihi! Gjør det nå jeg, siden jeg ikke har lekser i dag.. eller det er bare å lese..

Trykk på bildet for å komme til bloggen!

Synne 


Sysk! Jeg elsker bloggen hennes, fordi hun tar bra bilder. Hun gjør det ikke kjedelig å lese og hun har et ryddig og fint design, selvom hun ikke har header. Hun er sterk. Innenfor. Hvis du skjønner. Jeg anbefaler dere at dere går innom og blir fast leser! Synne går på skolen min så det er ekstra morsomt og lese bloggen hennes, man blir litt mer kjent med henne da+ hun har ofte outfit bilder, det liker jeg. Jeg har vært fast leser lenge.
Her er det noen bilder Synne har tatt. Hun er sykt flink, hhihi.Caroline


Caroline! Hun er bestevennina mi. Hun går på samma skole og klasse som meg, haha! Jeg anbefaler bloggen hennes fordi hun tar syykt fine bilder. Og det er morsomt å lese det. Hun blogger ikke mye for tida.. siden hun ikke har kamera. Men når hun kommer tilbake så burde dere lese bloggen, elsker bildene henne tar.
Noen bilder Caroline har tatt

Følg med i morgen, hvis jeg rekker så lager jeg et innlegg om 2 andre bloggere som jeg kjenner. 

Har dere lest noen av bloggene før?


-Nhi9 Kommentarer


Bli anbefalt

Haaii! Har settt noen blogger og de har sånn blogg anbefaling, og jeg vil også ha det, haha, ser kult ut! Trekker ut 2,3 randome bloggere som jeg skal holde øye med en uke. Så anbefaler jeg dere om noen dager/uker etter at jeg har lest bloggen noen dager, må sjekke hvordan dere blogger, hihi. Det her blir gøy.
Så hvis du vil at jeg skal anbefale blogge din, skriv at du vil.

 

Vil du bli anbefalt av meg?12 Kommentarer


hits