Du, hei! Jeg er en 13 år gammel jente fra Moss som lever livet. Jeg liker å være med venner og familie. Jeg kommer til å blogge om min hverdag når du leser bloggen min. Elsker fotball, nesten all slags sport egentlig, hihi<3Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Blogger jeg leser fast

Heii dere! Siden dere ville at jeg skulle lage et innlegg om hvem blogger jeg leser fast, så gjorde jeg det. 

Trykk på bildet for å komme til bloggen!


 
Madeleine- Maddepaddee.
Jeg begynte å lese bloggen hennes fordi jeg fant henne på topplista i Moss og hun så veldig kjent ut, hadde sett henne et par ganger i byen. Anbefaler dere å lese bloggen fordi hun er spesiell og har så spesiell stil. Hun er alltid glad. Hun blogger om hverdagen sin osv. Elsker bloggen hennes.
 


Erika- L0ve.
Begynte å lese bloggen hennes fordi en venn av meg gjorde. Først var jeg bare innom også ble jeg bare fast leser. Hun har veldig bra stil og blogger om mote, hverdag til alt mulig. Hun er en av mine favoritter.
 


Aurora- Auroramohn
Oppdaget henne via Erika, også ble jeg bare fast leser. Hun har bra stil og oppdaterer ofte. Hun er syykt pen og du burde lese bloggen hennes. Elsker håret hennes.
 


Synne- Sysk
Har lest bloggen hennes en stund. Hun tar fine bilder og har bra stil. Hun har ofte outfit bilder osv. Hun blogger om hverdagen og har veldig fin blogg. Dere burde ta en titt. 
 


Caroline-Carolinecf.
Fant bloggen hennes via venner. Hun er kjempe flink til å ta bilder og har bra stil osv. Hun er sykt pen og jeg synes du burde ta en titt. Elsker bloggen hennes.
 


Damla-Damlak
Det er en vennine i klassen min. Hun har en veldig fin blogg og er morsom.  
 

Linda- Lindaaaa
Hun er syykt flink til å ta bilder. Hun blogger om sin hverdag osv. Det er nesten ikke bilder av henne, men masse bilder av ting. Har vært fast leser veldig lenge. Det er veldig gøy å se på bildene henne har tatt, hun er kjempe flink.


Helene- Helenehansson
Ble kjent med henne via fotball, hun tar bra bilder og blogger om sin hverdag. Hun er sykt pen og søt.


Amalie-Amvh
Hun er også veldig flink til å ta bilder og henne blogger om foto, hverdag osv. Hun er veldig søt og syykt pen.


Hva synes du?
Leser du noen av disse? 

-Nhi

 19 Kommentarer


hits