Du, hei! Jeg er en 13 år gammel jente fra Moss som lever livet. Jeg liker å være med venner og familie. Jeg kommer til å blogge om min hverdag når du leser bloggen min. Elsker fotball, nesten all slags sport egentlig, hihi<3Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Kjolen har kommet

Hei dere! Har ikke blogget på ca 2 dager? Men det pga lekser..... og jeg må få tid til å være med vennene mine! Men i morgen anbefaler jeg blogger som jeg synes er bra. Skulle bare innom og si ifraaa, så følg med!
Men overskriften, jeg har fått kjolen! Den passer, og den er liten i str. Lurer på om den er for kort, men vi får ser når jeg skal bruke den på ballet da. 

Her får dere se litt av kjolen, dere får se meg når jeg skal ha den på ballet.


Synes den er mørkere i virkeligheten.

Men følg med da, skal anbefale noen blogger i morgen hvis jeg rekker.

Har du anbefalt noen blogger før?
Gleder du deg til å se kjolen på meg? 9 Kommentarer


Need summer now

Savner sommer'n! Har lyst på sol egentlig selvom jeg synes at det gøy med snø også. Men jeg liker sommer mer. Kan dra på stranda, leksefri, være ute lenge og være med venner hele daagen. Ahh.. elsker sommer! Det er så varmt, kan dra ut med short og singlet hele dagen!Savner du også sommer?9 Kommentarer


Kakao

Halla! Vi har fri i morgen, pga avspasering ellerno.. haha! Men akkurat nu så e æ hos Anna med Ester, koos. vi lagde kakao, proo... haaha. Og resten av dagen skal vi bare være inne og slappe av. Vi må husker å gjøre lekser da, wihuu.... hehhe.. Forresten så fikk vi tilbake mattetentamen i dag, men fikk ikke vite hva vi fikk som karakter, det får vi etterhvert. Vi fikk bare vite poengsummen. Fikk så dårlig at jeg ikke vil si det, men gjør det bedre i år, haha!

Skal trekke ut hvem blogger jeg skal lese i en uke etterpå. 

Hva har dere gjort eller skal gjøre i dag?4 Kommentarer


Snow is so beautiful

Det er så fint at det snør! Synes ikke dere det?hihi
I dag har jeg hatt en vanlig skole dag, vi holder på med skuespill i Rle, og vi er ikke ferdige en gang. Men supre Ester hjelper meg og Carro, hun e super! Og i dag tror jeg bare skal være inne og chille. Akkurat NÅ glemte jeg at jeg hadde lekser, får gjøre dem da, hoho.


Adjø dere! 

Hva synes dere om bildet? 
Og forresten, vet noen av dere hva jeg skal blogge om? 

-Nhi7 Kommentarer


Ordner meg

Heisann! Nettopp sminket meg og dusjet osv. Ville bare innomm bloggen fordi jeg kjedaa meg.

Stikker til Irene for å hjelpe henne med å finne ballkjole, chao!
Hva skal dere i dag?13 Kommentarer


God morgen til alle

God morgen! Nettopp stått opp, eller for noen minutter siden da. Klarte å stå opp noe med 11 tida, wihuu! Grattis til meg, jeg er flink. Håper jeg klarer å sove i natt, sånn at jeg kan stå opp tidlig. Men nok om det. Vet ikke hva jeg skal gjøre i dag, skal kanskje finne på noe med venner, eller så er jeg bare inne, må lade opp til skolen, haha! 

God morgen til fisken min også!

Forresten er alle bildene tatt av meg hvis det ikke står noe under dem, har ikke skrevet at jeg har tatt fra en nettside på alle, men dere skjønner det..!   hvorfor synes ikke pb mtt??

Hva synes dere om bildet?6 Kommentarer


Kooos

Haha, hei folkens! Camilla på besøk.. koselig. Akkurat nå sitter vi og slapper av med musikk. Hun kom for noen min siden. Jeg ville dra til butikken for å kjøpe ansiktmaske, men butikkene stenger kl  18:00 på lørdager.. møø. Men samma det, bra Camilla er her, trengte litt selskap, var jo looner helt til nå da!


HAHHA det e bare kødde bildet... !!! 

Men du gjort i dag da?

 9 Kommentarer


There is a problem

God morgen dere! I det siste har jeg våknet veldig seint. Kl 13-14 osv, det liker jeg ikke.Sover for lenge. Skal prøve å våkne kl 10 i helgene osv, fordi det her er et problem. Men skal ihvertfall slappe av idag før skolen begynner igjen, er ikke klar for skole!Er du klar for skolen?3 Kommentarer


I'm cool

Haaii lesere! Nettop jobbet i kiosken på øreåsen med Damla og Ester, vi skulle bare hjelpe til, det var koselig, haha. Var en koselig dag på skolen, gjorde ikke så mye. Og dere har sikkert merket at jeg har blitt bloggrapet i det siste, hahaha, det er Caroline, haha!


Hahhah.. fikk masse hjertelapper av hun dama vi hjalp i kiosken.. det er sånn klistre hjerte, kuule!!

Hva har dere gjort i dag?

 -Nhi8 Kommentarer


Hei på dere

Hei dere! Føler for at jeg har blogget veldig dårlig i det siste, haha. Hvis jeg hadde vært dere hadde jeg ikke lest bloggen min...Skulle til byen med Irene snart, men har ikke penger................
Da får jeg shille hjemme aleine, hahahhah. 


hahahahah...jeg er morsom!!


Adios<3

-Du skal i dag/ eller gjort?12 Kommentarer


Chill dag

Hei dere! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Irene, vi har bare slappet av. Også gikk vi ut for å være med folk og dere vil ikke vite hva vi skulle lage, hahhaha. Men nå sitter jeg her og slapper av og tenker på at det er skole om 2 dager.. blææ... er ikke klar for skole. Men det er snart vinterferie da, hahah! 

 hahah... tok bare et bilde av sparegrisen, hahahha!  den e så søt

-Du gjort i dag?

-Nhi5 Kommentarer


2012 kommer til å bli herlig

Heei deere! Etter at jeg kom hjem fra Anna har jeg bare slappet av. Har ikke gjort noe spesielt, sett på tv, spist, face, face, face og musikk.. spennende! hoho. Jeg gleder meg til masse, men mest til sommeren. Her er det noe jeg gleder meg til:
Er det noe her du gleder deg til?

-Nhi8 Kommentarer


2012

Det er 2012... !! Håper på at ikke verden går under, haha. Men jeg hadde det kjempe koselig med Anna, Caroline(hun har blogg), Patrick og Marie. Vi var hjemme hos  Anna og feiret med god mat osv. Anna har kjempe fantastisk utsikt, så det var veldig fint om kvelden "kl 00:00" når hele byen var dekket med fyrverkeri. Det var koselig der og det ble mye latter!
Men akkurat nå så gleder jeg meg syykt til sommeren, jeg bare føler for at 2012 kommer til å være det beste året fra jeg har levd.

Koste du deg i går?6 Kommentarer


Sushi og takk

Hei dere! I dag har jeg vært i byen med Irene, Rikke og Lise også møtte vi mange kjente. Måtte skynde meg til Irene når vi skulle dra, hun ringte meg når jeg lagde sushi, kunne ikke stoppe å lage sushi heller. Sushi er digg forresten og jeg spiser det akkurat nå. Men jeg fant ihvertfall noe fint på Bik Bok, wihuu! Kan sikkert vise dere hva kjøpte i dag i en outfit. Og til slutt vil jeg bar si tusen takk til Silje (en jeg kjenner) som lagde headeren for meg. Kanskje hun kan lage en header til deg!

//weheartit

Og btw, vil dere at jeg skal lage et innlegg om hvem blogger jeg leser?

-Nhi2 Kommentarer


Matvrakere

Haloo! Fikk veldig mange lesere i går, tusen takk til de som er innom og leser da.
I dag har jeg vært med Julian, Patrick og Mia. Vi spiste på campino, matvrakere, hahaha. Men så endte det opp med at vi måtte gå hjem fra byen fordi bussen ikke kjørte til der vi skulle så seint på en helligdag. Vi er så sportye! 
Også møtte vi noen søte folk da.
Jeg skal til mosseporten i morgen for å shoppe med vennene mine. Skal egentlig bytte noen julegaver. Også sa egentlig "nei" til å bli med, men har ombestemt meg. Så Mia, hvis du ser det her, så skal jeg bli med, hihi ! 


//tatt av meg

Hva har dere gjort i dag?

-Nhi


 8 Kommentarer


Let me sleep- Let me dream- I am happy

Natta, sov godt alle sammen.

Hvis dere lurer, så er bildene på bloggen min tatt av meg!

-Nhi

 3 Kommentarer


hits