Du, hei! Jeg er en 13 år gammel jente fra Moss som lever livet. Jeg liker å være med venner og familie. Jeg kommer til å blogge om min hverdag når du leser bloggen min. Elsker fotball, nesten all slags sport egentlig, hihi<3Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Awesome colours

God Kveld! Skal vise dere bilder jeg og Camila tok istad, det ble skikkelig fine. Vi brukte bare sånn lys greier og snurret på dem og da ble de sånn:


//Sony Alpha A35m/18-55mm

Bildene ble tatt med Camilla sitt kamera! Uredigert

Hva synes du om bildene da?9 Kommentarer


Noen som er sko eksperter?

God kveld dere! Trenger deres hjelp til å finne sko til ballet, som passer til de her: (http://llaugh.blogg.no/1325692383_funnet_ballkjole.html#comment), ikke send link til sko jeg kan kjøpe på nettet! Vil helst prøve skoene før jeg kjøper de! Så har dere som er sko eksperter tips, svarte sko, beige, hvite, og skobutikker dere anbefaler å kjøpe sko? Så svar på spørsmålet mitt!

-Nhi


5 Kommentarer


Donuts is good

God morgen dere! Litt seint, men jeg har ***** døgnrytme. Gruer meg til å våkne i morgen når jeg skal på skole. Men da får jeg legge meg kl 21 sånn at jeg sovner kl 23, hahaha.
Skal bare slappe av i dag, kanskje Ester(god venn) kommer innom. Men nå fant jeg et bilde av Anna sin Donuts som lukter himmelsk!!!! Det er en smykke da, den er fake hvis dere lurer. Vet ikke hvor hun har kjøpt det men den er awesome!


Den er så ekte ut, hahahha! Og nå vet jeg ikke hva jeg skal blogge om, tips?

-Hva synes dere om donuts smykken?

-Nhi8 Kommentarer


Glitter nails to 2012

Hello. Sitter her med Jenny(nabo) og lakker neglene. Fikk litt inspirasjon fra weheartit. Jeg pleier ikke å lakke neglene, men må jo lakke neglene til i morgen. Og tusen takk Jenny(en annen) for at jeg fikk låne kjole av deg, "kjole krise". Det er en av de grunnene til man har venner.

Hva synes dere om neglene mine?

-Nhi9 Kommentarer


Det her må du se

//weheartit

Er det bare jeg som synes den er morsom? ahahhahah.. ler hver gang. Jeg har litt dårlig humor, ikke alltid daa.. men, men.
Dere må forresten følge med i morgen fordi da skal jeg skrive om hvem blogger jeg leser fast, siden nesten alle ville at jeg skulle, hihi.
Natta ! 

 
-Nhi7 Kommentarer


That one minute party you have when the the teacher leaves the room.


Såsant, såsant! Fant det her på weheartit, det er så sant. Fant flere tekster som er så kule å lese og sanne, ahha. Men bare følte for å legge akkurat ut denne her. Men nåå går jeg og pusser tennene og vasker sminken, er syykt trøtt, la meg så seint å går...

Hva synes dere om teksten/bildet?

-Nhi6 Kommentarer


Neglene mine for tiden

Jeg blir skikkelig glad for at dere gidder å kommentere bloggen min. Takk for de som kommenterer og har vært innom, jeg er veldig takknemlig for det, bare så dere vet det. Bare fortsett, hihi! 
Har bare vært inne hele dag og vært loner, så nå skal jeg bare vise dere hvordan neglene mine ser ut.


Har brukt sånn graffiti neglelakk over den rosa, fancy ikkjesant?

Hva synes dere om neglene?

 -Nhi2 Kommentarer


hits