Du, hei! Jeg er en 13 år gammel jente fra Moss som lever livet. Jeg liker å være med venner og familie. Jeg kommer til å blogge om min hverdag når du leser bloggen min. Elsker fotball, nesten all slags sport egentlig, hihi<3Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Nå trenger vennen min deres hjelp!

Hei dere! Skole i dag, wihuu! Hadde egentlig ikke noe problemer med å sove, hihi. Men vennen min Ester trenger en kjole til ballet, hun klarer aldri å bestemme seg?! Så nå trenger jeg deres mening. btw: takk til Linna som tipset meg om kjolen.

Hva synes dere om kjolen? Ikkesant den var fin! Passer den til ballet?Men hun liker den ikke. Den er ikke til meg, men til vennen min. Jeg har jo bestilt kjole hvis dere blar nedover. 12 Kommentarer


FUNNET BALLKJOLE!

Hei!! Bestile nettopp ballkjole fra nelly! er syykt glad, hihi! Vinter ballet er 9.februar da, men må planlegge,ihi!
Bestilte den i "xs" så den passer sikkert og den er i tilleg liten i str. Kan ta bilde av meg når jeg har den på, når den ahr kommet. 

Hva synes dere om kjolen?

-Nhi18 Kommentarer


Nettsider man kan kjøpe kjole?

Hei, jeg har vinterball om 5 uker ellns og vil planlegge litt tidlig, har bestemt meg for hvordan jeg skal være på håret. Men har ikke funnet kjole, så jeg bare lurer på om dere har noen bra nettsider der man kan kjøpe kjoler? Så bare kom med forslag.

 
Skal prøve å sove tidlig i dag siden det er skole på torsdag!

Kan du noen nettsider der man kan kjøpe ballkjole, så kommenter?!

 

-Nhi8 Kommentarer


Innkjøp

Her får dere se hva jeg kjøpte i dag. Buksen og genseren er fra Bik Bok. Skal ta bilde av det når jeg har det på.


Spør en gang til, vil dere at jeg skal lage et innlegg om hvem blogger jeg leser?

-Nhi11 Kommentarer


Hvilken synes dere er finest?

I dag har jeg vært i byen med noen venner! Og nå sitter Irene her, hun maser om å få mat. Så jeg må gå å lage mat til henne før hun spiser opp håret sitt. Også lurer jeg på hvem av genserne DERE liker best fra Ginatricoot? Har tenkt til å kjøpe den første til venstre.Jeg synes dem første var finest., men likte også den andre.
Hvem synes dere er finest?
 

-Nhi8 Kommentarer


hits