Du, hei! Jeg er en 13 år gammel jente fra Moss som lever livet. Jeg liker å være med venner og familie. Jeg kommer til å blogge om min hverdag når du leser bloggen min. Elsker fotball, nesten all slags sport egentlig, hihi<3Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Anbefaling

Hahah, dere har ikke sett meg på lenge, men jeg er lei blogging... Men jeg hadde jo sånn anbefaling greie så må anbefale noen blogger jeg liker, hihi! Gjør det nå jeg, siden jeg ikke har lekser i dag.. eller det er bare å lese..

Trykk på bildet for å komme til bloggen!

Synne 


Sysk! Jeg elsker bloggen hennes, fordi hun tar bra bilder. Hun gjør det ikke kjedelig å lese og hun har et ryddig og fint design, selvom hun ikke har header. Hun er sterk. Innenfor. Hvis du skjønner. Jeg anbefaler dere at dere går innom og blir fast leser! Synne går på skolen min så det er ekstra morsomt og lese bloggen hennes, man blir litt mer kjent med henne da+ hun har ofte outfit bilder, det liker jeg. Jeg har vært fast leser lenge.
Her er det noen bilder Synne har tatt. Hun er sykt flink, hhihi.Caroline


Caroline! Hun er bestevennina mi. Hun går på samma skole og klasse som meg, haha! Jeg anbefaler bloggen hennes fordi hun tar syykt fine bilder. Og det er morsomt å lese det. Hun blogger ikke mye for tida.. siden hun ikke har kamera. Men når hun kommer tilbake så burde dere lese bloggen, elsker bildene henne tar.
Noen bilder Caroline har tatt

Følg med i morgen, hvis jeg rekker så lager jeg et innlegg om 2 andre bloggere som jeg kjenner. 

Har dere lest noen av bloggene før?


-Nhi9 Kommentarer


Kjolen har kommet

Hei dere! Har ikke blogget på ca 2 dager? Men det pga lekser..... og jeg må få tid til å være med vennene mine! Men i morgen anbefaler jeg blogger som jeg synes er bra. Skulle bare innom og si ifraaa, så følg med!
Men overskriften, jeg har fått kjolen! Den passer, og den er liten i str. Lurer på om den er for kort, men vi får ser når jeg skal bruke den på ballet da. 

Her får dere se litt av kjolen, dere får se meg når jeg skal ha den på ballet.


Synes den er mørkere i virkeligheten.

Men følg med da, skal anbefale noen blogger i morgen hvis jeg rekker.

Har du anbefalt noen blogger før?
Gleder du deg til å se kjolen på meg? 9 Kommentarer


Need summer now

Savner sommer'n! Har lyst på sol egentlig selvom jeg synes at det gøy med snø også. Men jeg liker sommer mer. Kan dra på stranda, leksefri, være ute lenge og være med venner hele daagen. Ahh.. elsker sommer! Det er så varmt, kan dra ut med short og singlet hele dagen!Savner du også sommer?9 Kommentarer


Kakao

Halla! Vi har fri i morgen, pga avspasering ellerno.. haha! Men akkurat nu så e æ hos Anna med Ester, koos. vi lagde kakao, proo... haaha. Og resten av dagen skal vi bare være inne og slappe av. Vi må husker å gjøre lekser da, wihuu.... hehhe.. Forresten så fikk vi tilbake mattetentamen i dag, men fikk ikke vite hva vi fikk som karakter, det får vi etterhvert. Vi fikk bare vite poengsummen. Fikk så dårlig at jeg ikke vil si det, men gjør det bedre i år, haha!

Skal trekke ut hvem blogger jeg skal lese i en uke etterpå. 

Hva har dere gjort eller skal gjøre i dag?4 Kommentarer


Bli anbefalt

Haaii! Har settt noen blogger og de har sånn blogg anbefaling, og jeg vil også ha det, haha, ser kult ut! Trekker ut 2,3 randome bloggere som jeg skal holde øye med en uke. Så anbefaler jeg dere om noen dager/uker etter at jeg har lest bloggen noen dager, må sjekke hvordan dere blogger, hihi. Det her blir gøy.
Så hvis du vil at jeg skal anbefale blogge din, skriv at du vil.

 

Vil du bli anbefalt av meg?12 Kommentarer


Snow is so beautiful

Det er så fint at det snør! Synes ikke dere det?hihi
I dag har jeg hatt en vanlig skole dag, vi holder på med skuespill i Rle, og vi er ikke ferdige en gang. Men supre Ester hjelper meg og Carro, hun e super! Og i dag tror jeg bare skal være inne og chille. Akkurat NÅ glemte jeg at jeg hadde lekser, får gjøre dem da, hoho.


Adjø dere! 

Hva synes dere om bildet? 
Og forresten, vet noen av dere hva jeg skal blogge om? 

-Nhi7 Kommentarer


Ordner meg

Heisann! Nettopp sminket meg og dusjet osv. Ville bare innomm bloggen fordi jeg kjedaa meg.

Stikker til Irene for å hjelpe henne med å finne ballkjole, chao!
Hva skal dere i dag?13 Kommentarer


God morgen til alle

God morgen! Nettopp stått opp, eller for noen minutter siden da. Klarte å stå opp noe med 11 tida, wihuu! Grattis til meg, jeg er flink. Håper jeg klarer å sove i natt, sånn at jeg kan stå opp tidlig. Men nok om det. Vet ikke hva jeg skal gjøre i dag, skal kanskje finne på noe med venner, eller så er jeg bare inne, må lade opp til skolen, haha! 

God morgen til fisken min også!

Forresten er alle bildene tatt av meg hvis det ikke står noe under dem, har ikke skrevet at jeg har tatt fra en nettside på alle, men dere skjønner det..!   hvorfor synes ikke pb mtt??

Hva synes dere om bildet?6 Kommentarer


Awesome colours

God Kveld! Skal vise dere bilder jeg og Camila tok istad, det ble skikkelig fine. Vi brukte bare sånn lys greier og snurret på dem og da ble de sånn:


//Sony Alpha A35m/18-55mm

Bildene ble tatt med Camilla sitt kamera! Uredigert

Hva synes du om bildene da?9 Kommentarer


Kooos

Haha, hei folkens! Camilla på besøk.. koselig. Akkurat nå sitter vi og slapper av med musikk. Hun kom for noen min siden. Jeg ville dra til butikken for å kjøpe ansiktmaske, men butikkene stenger kl  18:00 på lørdager.. møø. Men samma det, bra Camilla er her, trengte litt selskap, var jo looner helt til nå da!


HAHHA det e bare kødde bildet... !!! 

Men du gjort i dag da?

 9 Kommentarer


There is a problem

God morgen dere! I det siste har jeg våknet veldig seint. Kl 13-14 osv, det liker jeg ikke.Sover for lenge. Skal prøve å våkne kl 10 i helgene osv, fordi det her er et problem. Men skal ihvertfall slappe av idag før skolen begynner igjen, er ikke klar for skole!Er du klar for skolen?3 Kommentarer


Noen som er sko eksperter?

God kveld dere! Trenger deres hjelp til å finne sko til ballet, som passer til de her: (http://llaugh.blogg.no/1325692383_funnet_ballkjole.html#comment), ikke send link til sko jeg kan kjøpe på nettet! Vil helst prøve skoene før jeg kjøper de! Så har dere som er sko eksperter tips, svarte sko, beige, hvite, og skobutikker dere anbefaler å kjøpe sko? Så svar på spørsmålet mitt!

-Nhi


5 Kommentarer


I'm cool

Haaii lesere! Nettop jobbet i kiosken på øreåsen med Damla og Ester, vi skulle bare hjelpe til, det var koselig, haha. Var en koselig dag på skolen, gjorde ikke så mye. Og dere har sikkert merket at jeg har blitt bloggrapet i det siste, hahaha, det er Caroline, haha!


Hahhah.. fikk masse hjertelapper av hun dama vi hjalp i kiosken.. det er sånn klistre hjerte, kuule!!

Hva har dere gjort i dag?

 -Nhi8 Kommentarer


Nå trenger vennen min deres hjelp!

Hei dere! Skole i dag, wihuu! Hadde egentlig ikke noe problemer med å sove, hihi. Men vennen min Ester trenger en kjole til ballet, hun klarer aldri å bestemme seg?! Så nå trenger jeg deres mening. btw: takk til Linna som tipset meg om kjolen.

Hva synes dere om kjolen? Ikkesant den var fin! Passer den til ballet?Men hun liker den ikke. Den er ikke til meg, men til vennen min. Jeg har jo bestilt kjole hvis dere blar nedover. 12 Kommentarer


FUNNET BALLKJOLE!

Hei!! Bestile nettopp ballkjole fra nelly! er syykt glad, hihi! Vinter ballet er 9.februar da, men må planlegge,ihi!
Bestilte den i "xs" så den passer sikkert og den er i tilleg liten i str. Kan ta bilde av meg når jeg har den på, når den ahr kommet. 

Hva synes dere om kjolen?

-Nhi18 Kommentarer


Donuts is good

God morgen dere! Litt seint, men jeg har ***** døgnrytme. Gruer meg til å våkne i morgen når jeg skal på skole. Men da får jeg legge meg kl 21 sånn at jeg sovner kl 23, hahaha.
Skal bare slappe av i dag, kanskje Ester(god venn) kommer innom. Men nå fant jeg et bilde av Anna sin Donuts som lukter himmelsk!!!! Det er en smykke da, den er fake hvis dere lurer. Vet ikke hvor hun har kjøpt det men den er awesome!


Den er så ekte ut, hahahha! Og nå vet jeg ikke hva jeg skal blogge om, tips?

-Hva synes dere om donuts smykken?

-Nhi8 Kommentarer


Nettsider man kan kjøpe kjole?

Hei, jeg har vinterball om 5 uker ellns og vil planlegge litt tidlig, har bestemt meg for hvordan jeg skal være på håret. Men har ikke funnet kjole, så jeg bare lurer på om dere har noen bra nettsider der man kan kjøpe kjoler? Så bare kom med forslag.

 
Skal prøve å sove tidlig i dag siden det er skole på torsdag!

Kan du noen nettsider der man kan kjøpe ballkjole, så kommenter?!

 

-Nhi8 Kommentarer


Hei på dere

Hei dere! Føler for at jeg har blogget veldig dårlig i det siste, haha. Hvis jeg hadde vært dere hadde jeg ikke lest bloggen min...Skulle til byen med Irene snart, men har ikke penger................
Da får jeg shille hjemme aleine, hahahhah. 


hahahahah...jeg er morsom!!


Adios<3

-Du skal i dag/ eller gjort?12 Kommentarer


Chill dag

Hei dere! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Irene, vi har bare slappet av. Også gikk vi ut for å være med folk og dere vil ikke vite hva vi skulle lage, hahhaha. Men nå sitter jeg her og slapper av og tenker på at det er skole om 2 dager.. blææ... er ikke klar for skole. Men det er snart vinterferie da, hahah! 

 hahah... tok bare et bilde av sparegrisen, hahahha!  den e så søt

-Du gjort i dag?

-Nhi5 Kommentarer


2012 kommer til å bli herlig

Heei deere! Etter at jeg kom hjem fra Anna har jeg bare slappet av. Har ikke gjort noe spesielt, sett på tv, spist, face, face, face og musikk.. spennende! hoho. Jeg gleder meg til masse, men mest til sommeren. Her er det noe jeg gleder meg til:
Er det noe her du gleder deg til?

-Nhi8 Kommentarer


2012

Det er 2012... !! Håper på at ikke verden går under, haha. Men jeg hadde det kjempe koselig med Anna, Caroline(hun har blogg), Patrick og Marie. Vi var hjemme hos  Anna og feiret med god mat osv. Anna har kjempe fantastisk utsikt, så det var veldig fint om kvelden "kl 00:00" når hele byen var dekket med fyrverkeri. Det var koselig der og det ble mye latter!
Men akkurat nå så gleder jeg meg syykt til sommeren, jeg bare føler for at 2012 kommer til å være det beste året fra jeg har levd.

Koste du deg i går?6 Kommentarer


hits