Du, hei! Jeg er en 13 år gammel jente fra Moss som lever livet. Jeg liker å være med venner og familie. Jeg kommer til å blogge om min hverdag når du leser bloggen min. Elsker fotball, nesten all slags sport egentlig, hihi<3Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Glitter nails to 2012

Hello. Sitter her med Jenny(nabo) og lakker neglene. Fikk litt inspirasjon fra weheartit. Jeg pleier ikke å lakke neglene, men må jo lakke neglene til i morgen. Og tusen takk Jenny(en annen) for at jeg fikk låne kjole av deg, "kjole krise". Det er en av de grunnene til man har venner.

Hva synes dere om neglene mine?

-Nhi9 Kommentarer


Outfit 30/12


Skikkelig bra kvalitet, hahah!
Men siden jeg er her så kan jeg si at jeg skal feire nyttår hjemme hos Anna med noen venner, skal ha med kamera. Er ikke helt sikker på hva jeg skal ha på, men skal låne kjole av irene, hun har så fine kjoler, hihi. Er glad jeg har venner.

-Nhi 

 11 Kommentarer


Blogger jeg leser fast

Heii dere! Siden dere ville at jeg skulle lage et innlegg om hvem blogger jeg leser fast, så gjorde jeg det. 

Trykk på bildet for å komme til bloggen!


 
Madeleine- Maddepaddee.
Jeg begynte å lese bloggen hennes fordi jeg fant henne på topplista i Moss og hun så veldig kjent ut, hadde sett henne et par ganger i byen. Anbefaler dere å lese bloggen fordi hun er spesiell og har så spesiell stil. Hun er alltid glad. Hun blogger om hverdagen sin osv. Elsker bloggen hennes.
 


Erika- L0ve.
Begynte å lese bloggen hennes fordi en venn av meg gjorde. Først var jeg bare innom også ble jeg bare fast leser. Hun har veldig bra stil og blogger om mote, hverdag til alt mulig. Hun er en av mine favoritter.
 


Aurora- Auroramohn
Oppdaget henne via Erika, også ble jeg bare fast leser. Hun har bra stil og oppdaterer ofte. Hun er syykt pen og du burde lese bloggen hennes. Elsker håret hennes.
 


Synne- Sysk
Har lest bloggen hennes en stund. Hun tar fine bilder og har bra stil. Hun har ofte outfit bilder osv. Hun blogger om hverdagen og har veldig fin blogg. Dere burde ta en titt. 
 


Caroline-Carolinecf.
Fant bloggen hennes via venner. Hun er kjempe flink til å ta bilder og har bra stil osv. Hun er sykt pen og jeg synes du burde ta en titt. Elsker bloggen hennes.
 


Damla-Damlak
Det er en vennine i klassen min. Hun har en veldig fin blogg og er morsom.  
 

Linda- Lindaaaa
Hun er syykt flink til å ta bilder. Hun blogger om sin hverdag osv. Det er nesten ikke bilder av henne, men masse bilder av ting. Har vært fast leser veldig lenge. Det er veldig gøy å se på bildene henne har tatt, hun er kjempe flink.


Helene- Helenehansson
Ble kjent med henne via fotball, hun tar bra bilder og blogger om sin hverdag. Hun er sykt pen og søt.


Amalie-Amvh
Hun er også veldig flink til å ta bilder og henne blogger om foto, hverdag osv. Hun er veldig søt og syykt pen.


Hva synes du?
Leser du noen av disse? 

-Nhi

 19 Kommentarer


Det her må du se

//weheartit

Er det bare jeg som synes den er morsom? ahahhahah.. ler hver gang. Jeg har litt dårlig humor, ikke alltid daa.. men, men.
Dere må forresten følge med i morgen fordi da skal jeg skrive om hvem blogger jeg leser fast, siden nesten alle ville at jeg skulle, hihi.
Natta ! 

 
-Nhi7 Kommentarer


Innkjøp

Her får dere se hva jeg kjøpte i dag. Buksen og genseren er fra Bik Bok. Skal ta bilde av det når jeg har det på.


Spør en gang til, vil dere at jeg skal lage et innlegg om hvem blogger jeg leser?

-Nhi11 Kommentarer


Sushi og takk

Hei dere! I dag har jeg vært i byen med Irene, Rikke og Lise også møtte vi mange kjente. Måtte skynde meg til Irene når vi skulle dra, hun ringte meg når jeg lagde sushi, kunne ikke stoppe å lage sushi heller. Sushi er digg forresten og jeg spiser det akkurat nå. Men jeg fant ihvertfall noe fint på Bik Bok, wihuu! Kan sikkert vise dere hva kjøpte i dag i en outfit. Og til slutt vil jeg bar si tusen takk til Silje (en jeg kjenner) som lagde headeren for meg. Kanskje hun kan lage en header til deg!

//weheartit

Og btw, vil dere at jeg skal lage et innlegg om hvem blogger jeg leser?

-Nhi2 Kommentarer


That one minute party you have when the the teacher leaves the room.


Såsant, såsant! Fant det her på weheartit, det er så sant. Fant flere tekster som er så kule å lese og sanne, ahha. Men bare følte for å legge akkurat ut denne her. Men nåå går jeg og pusser tennene og vasker sminken, er syykt trøtt, la meg så seint å går...

Hva synes dere om teksten/bildet?

-Nhi6 Kommentarer


Hvilken synes dere er finest?

I dag har jeg vært i byen med noen venner! Og nå sitter Irene her, hun maser om å få mat. Så jeg må gå å lage mat til henne før hun spiser opp håret sitt. Også lurer jeg på hvem av genserne DERE liker best fra Ginatricoot? Har tenkt til å kjøpe den første til venstre.Jeg synes dem første var finest., men likte også den andre.
Hvem synes dere er finest?
 

-Nhi8 Kommentarer


Matvrakere

Haloo! Fikk veldig mange lesere i går, tusen takk til de som er innom og leser da.
I dag har jeg vært med Julian, Patrick og Mia. Vi spiste på campino, matvrakere, hahaha. Men så endte det opp med at vi måtte gå hjem fra byen fordi bussen ikke kjørte til der vi skulle så seint på en helligdag. Vi er så sportye! 
Også møtte vi noen søte folk da.
Jeg skal til mosseporten i morgen for å shoppe med vennene mine. Skal egentlig bytte noen julegaver. Også sa egentlig "nei" til å bli med, men har ombestemt meg. Så Mia, hvis du ser det her, så skal jeg bli med, hihi ! 


//tatt av meg

Hva har dere gjort i dag?

-Nhi


 8 Kommentarer


Let me sleep- Let me dream- I am happy

Natta, sov godt alle sammen.

Hvis dere lurer, så er bildene på bloggen min tatt av meg!

-Nhi

 3 Kommentarer


Neglene mine for tiden

Jeg blir skikkelig glad for at dere gidder å kommentere bloggen min. Takk for de som kommenterer og har vært innom, jeg er veldig takknemlig for det, bare så dere vet det. Bare fortsett, hihi! 
Har bare vært inne hele dag og vært loner, så nå skal jeg bare vise dere hvordan neglene mine ser ut.


Har brukt sånn graffiti neglelakk over den rosa, fancy ikkjesant?

Hva synes dere om neglene?

 -Nhi2 Kommentarer


Jeg er kul som har blogg

Jeg har laget meg blogg. Dere ser jo det da, men, ahhaha. Jeg ville lage meg blogg fordi jeg ikke hadde noe å gjøre i dag. Og headeren har skikkelig bra kvalitet, yeaahh....Fikset designet i dag, fikk hjelp av lillsøster.  Men nå skal jeg fortelle dere litt om meg selv.

 Jeg er en 13 år gammel(egentlig ung) jente fra Moss/Rygge, kuleste byen, hahah.

 Jeg liker egentlig all slags sport, men elsker fotball!

 Jeg liker mat. Så hvis du ikke liker mat kan ikke du være vennen min, hahahahha. neida

 Liker sminke, mote, musikk og ta bilder og masse mer.

 Er singel, fordi jeg er kul.

 Liker å bli kjent med nye folk.

 Jeg har kule venner, det synes alle da.

 Jeg elsker å shoppe, like mye som jeg liker å spille fotball.


Bilde av meg, ahahhaha.. gammelt daa. Synes bare at jeg trengte et bilde.
 

Men hva synes dere om designet da?

 

-Nhi

 


 7 Kommentarer


hits